Tajna prirodno lepog tena i zdrave kože je u – jetri!

Svi znamo one žene koje „zrače iznutra“, samo zato što imaju besprekoran ten. 

Evo njihove tajne…

Mnoge žene su pod zabludom da lepota kože zavisi od njene spoljne nege. Zdrava koža i besprekoran ten mnogo su više od dobre kreme i kvalitetnih proizvoda za negu. Jednostavno rečeno, zdravlje tvoje kože zavisi od zdravlja tvoje jetre.

Jetra je metabolički centar tvog organizma koji danju i noću proizvodi energiju za hiljade funkcija u tvom telu. Jedna od njih je borba protiv svakodnevnog oštećenja ćelija nazvanog „oksidativni stres“. Oksidativni stres može da ima mnogo posledica, a uzrokuju ga slobodni radikali. Između ostalog, oksidativni stres izaziva prerano starenje i propadanje ćelija tvog tela, uključujući i kožu.

Jetra takođe deluje kao prečišćivač tela. Kada je reč o koži, posao jetre je da „očisti“ toksine koji su se u njoj zadržali zbog loše ishrane, pušenja, premalo sna, toksičnih supstanci u proizvodima za negu i slično.

Ako tvoja jetra ne radi dobro svoj posao, vrlo brzo ćeš primetiti promene na svojoj koži. Ove promene mogu biti prevremeno starenje kože, nove ili dublje bore, ekcemi, akne, osipi i mnoga druga stanja kože.

Kako da nahranim kožu da bih imala besprekoran ten?

Ukratko – hranjenjem jetre hranljivim sastojcima koji stimulišu njen rad. Tu uskače likopen, za koji je dokazano da vrlo brzo daje fantastične rezultate na koži.

Liko-šta?

Likopen je supstanca koja voću – poput grejpa, lubenice i paradajza – daje crvenu i ružičastu boju. Hemijski gledano, likopen je jedinjenje ugljovodonika iz grupe karotenoida, koji su poznati kao jaki antioksidansi.

Ne propusti trenutnu akciju 2+1 koja traje do isteka zaliha!

To znači da unošenjem dovoljno likopena u telo pomažeš svojoj jetri da čisti tvoju kožu. Prvenstveno, boriš se protiv takozvane oksidacije, koja je svakodnevni proces u tvom telu. Usporavanjem procesa oksidacije usporavaš i propadanje ćelija, ali istovremeno sprečavaš mnoge bolesti.

Kako će mi to pomoći da imam zdravu kožu i lep ten?

Verovatno si već iskusila da ti koža izgleda loše nakon samo jedne neprospavane noći. Svi takođe znamo osećaj koji izazivaju akne koje se pojave nakon što pojedemo mnogo slatkiša. Bore, alergije, osip, neuravnotežen ten, razne mrlje… sve ovo signalizira da tvojoj jetri treba pomoć, kako bi mogla da očisti tvoju kožu.

Likopen svojim delovanjem sprečava takve promene, ali i “popravlja” već nastala oštećenja kože. 

Pored toga, likopen ima višestruke efekte na tvoje zdravlje. Pored toga što praktično „čisti kožu iznutra“, štiti je od štetnih UV zraka i prevremenog starenja, ali takođe smanjuje rizik od nekoliko vrsta tumora, štiti vid i još mnogo toga. Ukratko, likopen deluje kao čuvar tvog tela od starenja, što se najbolje vidi na tvom tenu.

Međutim, hranom ne možeš dobiti dovoljnu količinu likopena potrebnu za glatku kožu i zdrav ten. Bukvalno bi trebala da jedeš kilograme i kilograme paradajza dnevno. Srećom, ovaj problem možeš da rešiš uzimanjem likopena kao dopune ishrani u obliku kapsula.

GDE MOGU DA KUPIM TAKAV LIKOPEN?

Zbog velikog potencijala i ogromne popularnosti poslednjih godina, na tržištu je veliki broj likopenskih suplemenata neproverenog porekla i vrlo visokih cena.

Suplement prihvatljive cene, sa sastojcima koje je odobrilo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije, možeš kupiti ovde. Pored toga, ovaj dodatak ishrani sadrži optimalnu dozu za besprekorno lep ten i kožu koja zrači lepotom.

Trenutno je u toku akcija 2+1, pa kupovinom dva pakovanja, treći dobijaš potpuno BESPLATNO. Akcija traje do isteka zaliha, pa, uzimajući u obzir da je potražnja velika, preporučujemo da požuriš s narudžbom.

Call Now Button