Biopharmaceutical | O nama

,,Biopharmaceutical“ je kompanija koja se bavi proizvodnjom i prodajom prvoklasnih dijetetskih suplemenata i pomoćnih lekovitih sredstava. Reč je o blagotvornim preparatima na prirodnoj bazi koji su namenjeni negovanju i održavanju zdravlja i lepote.

Cilj naše kompanije je unapređenje kvaliteta vašeg života i života vaše porodice. Naša kompanija je okupila tim stručnjaka sa jedinstvenim ciljem da pronađu najbolje i najefikasnije prirodne sastojke, objedine ih kroz meleme i lekovite preparate i ponude vam provereno i bezbedno sredstvo za otklanjanje zdravstvenih tegoba i efekata starenja. Svi mi u kompaniji ,,Biopharmaceutical“ imamo jedinstvenu želju i zajednički cilj da unapredimo svest o značaju prevencije.

Adekvatna suplementacija i promene životnih navika predstavljaju siguran put ka vitalnosti, dugovečnosti i postizanju unutrašnjeg balansa.

Tradicija i inovacija su podjednako važne za nas. Proizvodi u našoj ponudi su deo tradicije duge 2000 godina, prilagođeni su i proizvedeni za vas po najvišim farmaceutskim standardima.

Kako bi se osigurao vrhunski kvalitet proizvoda, ,,Biopharmaceutical“ koristi isključivo sirovine koje su prošle stroge provere regulatornih tela i koje su iz GMP sertifikovanih izvora. Iz tog razloga, na svakom našem proizvodu nalazi se i GMP znak koji garantuje da je proizveden po najvišem standardu kvaliteta.

Sirovine koje se koriste u proizvodnji naših dijetetskih proizvoda ne sadrže genetski modifikovane organizme (GMO FREE), kao ni prenosivu spongioznu encefalopatiju (TSE FREE).

Svi proizvodi iz naše palete su odobreni i upisani u Registar dijetetskih proizvoda Ministarstva zdravlja Republike Srbije.

Call Now Button