Preporuke

Proizvodi na bazi kordicepsa i likopena koriste se širom sveta već više od tri decenije. Veliki broj zadovoljnih korisnika, a među njima su se našle i mnoge poznate ličnosti, ne kriju da koriste baš naše preparate. Takođe, lekari često preporučuju naše proizvode, jer su upoznati sa njihovim dejstvom i efikasnošću. Nije tajna da mnogi lekari i sami koriste naše preparate.

Imala sam jako težak oblik korone i mnogo nuspojava koje su ostale posle nje. Nedostatak snage, malaksalost, razne česte infekcije, pogoršanje astme koju sam imala ranije, do te mere da sam morala da koristim inhalator. Stalno sam imala neke zdravstvene probleme. 8 meseci sam uzimala antibiotike… Sin mi je lekar i preporučio mi je da probam da koristim reiši gljivu, međutim to mi je bilo komplikovano i otkrila sam Cordyceps 5+ koji je sadrži i počela da ga koristim.

Koristim ga već 10-ak meseci i bukvalno sam se preporodila. Ne mogu da verujem koliko se dobro osećam od kad ga koristim. Snaga mi se vratila, nemam više malaksalosti, napada astme, upala… Svim svojim prijateljima i poznanicima preporučujem da ga koriste.

Dušanka Kitanović

Uzimam za muža koji je imao operaciju kancera debelog creva, a sad je na biološkoj terapiji. Poštosam pristalica alternativne medicine odlučila sam da mu kupim Cordyceps da proba. Bio je bezvoljan i bez energije. Dajem mu da pije oko 3 meseca. Već posle nedelju dana uzimanja 2 kapsule dnevno stekla sam utisak da bolje jede, bolje spava, više se kreće, stalno zuji negde što je pre korišćenja Cordycepsa bilo nezamislivo. I sama sam iznenađena pozitivnim rezultatima pa sam i ja počela da uzimam 1 kapsulu dnevno i osećam se kao da sam dobila neki dodatni priliv energije. Prezadovoljni smo i planiramo da koristimo Cordyceps i dalje.

Jadranka Mišković

Cordyceps je odličan. Jako se dobro osećam od kad ga uzimam, a uzimam ga već skoro godinu dana. Imam mnogo više energije i mnogo ređe imam prehlade u odnosu na period pre uzimanja Cordyceps . 

Zoran Bjelovuk

Call Now Button