Kako kupiti

Proizvode možete poručiti putem internet sajta, putem call centra i u apotekama i drogerijama.

Poručivanje putem sajta

Kada se nalazite na stranici proizvoda koji želite da kupite (npr. Tomato Lycopene) potrebno je da prvo odredite količinu proizvoda kojeg kupujete (automatski stoji „1“), nakon toga kliknete na dugme „Dodaj u korpu“.

Odmah nakon toga pojaviće vam se traka sa obaveštenjem, na kojoj se nalazi link „Pregled korpe“. Ukoliko želite da nastavite sa pregledanjem sajta i kupovinu završite kasnije, jednostavno napustite stranicu, a pregled korpe možete u svakom trenutku videti klikom na ikonicu u gornjem desnom uglu (sličica korpe).

Nakon što odlučite da završite kupovinu i kliknete na korpu u uglu, otvara vam se stranica za pregled vaše porudžbine na kojoj možete da uklonite proizvod iz korpe ili promenite količinu proizvoda za kupovinu. Ukoliko imate kupon za popust, unesite ga kako bi se cena umanjila za iznos određen kuponom.

Nakon što ste sve podesili, kliknite na dugme „Nastavite sa plaćanjem“. Otvoriće vam se stranica „Detalji porudžbine“ na kojoj unosite podatke neophodne kako bi se realizovala vaša porudžbina. Polja označena crvenom zvezdicom su obavezna i moraju se popuniti. Automatski je izabrana opcija „Plaćanje pouzećem“, što znači da kompletan iznos (Cena proizvoda + troškovi dostave) plaćate kuriru, prilikom preuzimanja robe.

Poručivanje putem call centra

Naš call centar otvoren je radnim danom od 09h do 17h. Jednostavnim pozivom na brojeve telefona: +38161 254 42 98 i 021 47 20 512 možete dobiti sve potrebne informacije o proizvodu i obaviti porudžbinu.

Kupovina u apotekama i drogerijama

Naše proizvode možete kupiti u svim Lilly drogerijama, a uskoro naše proizvode možete potražiti i u apotekama.

Call Now Button