Nažalost, ne možete pojesti dovoljno paradajza da snizite visok pritisak, ali postoji drugo rešenje!

Njegovo ime je – likopen!

Likopen je supstanca koja voću – kao što su grejp, lubenica i paradajz – daje crvenu i ružičastu boju. Pored toga, likopen je ugljovodonično jedinjenje iz grupe karotenoida, koji su poznati kao jaki antioksidanti.

Šta to znači?

To znači da se dovoljnim unosom likopena u organizam borite protiv takozvane oksidacije, koja je svakodnevni proces u našem telu. Usporavanjem procesa oksidacije, usporavate i propadanje ćelija, ali i sprečavate mnoge bolesti.

Jedna od njih je visok krvni pritisak. 

Likopen svojim delovanjem sprečava visok krvni pritisak, ali i “popravlja” već nastala oštećenja.

Pored toga, likopen ima višestruko dejstvo na zdravlje organizma. Pored toga što smanjuje rizik od više vrsta tumora, štiti vid, uravnotežuje holesterol, popravlja oštećenja nastala aterosklerozom, štiti kožu od štetnih uticaja sunca i pomaže kod problema sa prostatom.

Ne propusti trenutnu akciju 2+1 koja traje do isteka zaliha!

Ipak, količinu likopena potrebnu za snižavanje visokog pritiska nije moguće uneti u organizam putem ishrane. Morali biste doslovno da pojedete kilograme i kilograme paradajza. Srećom, ovaj problem je rešiv uzimanjem likopena kao dopune ishrani u obliku kapsula.

GDE MOGU DA KUPIM TAKAV LIKOPEN?

Zbog njegovog velikog potencijala i velike popularnosti poslednjih godina, na tržištu je veliki broj likopenskih suplemenata neproverenog porekla i vrlo visoke cene.

Suplement prihvatljive cene, sa likopenom odobrenim od strane Ministarstva zdravlja Republike Srbije možete kupiti ovde. Pored toga, ovaj suplement sadrži optimalnu dozu za snižavanje visokog pritiska, kao i potpuno prirodne sastojke.

Trenutno je u toku akcija 2+1, pa kupovinom dva pakovanja, treći dobijate potpuno BESPLATNO. Akcija traje do isteka zaliha, pa, uzimajući u obzir da je potražnja velika, preporučujemo da požurite s narudžbom.

Call Now Button