Nažalost, ne možete pojesti dovoljno paradajza da snizite holesterol, ali postoji drugo rešenje!

Njegovo ime je – likopen!

Likopen je supstanca koja voću – kao što su grejp, lubenica i paradajz – daje crvenu i ružičastu boju. Hemijski rečeno, likopen je ugljovodonično jedinjenje iz grupe karotenoida, koji su poznati kao jaki antioksidanti.

Šta to znači?

To znači da se dovoljnim unosom likopena u organizam borite protiv takozvane oksidacije, koja je svakodnevni proces u našem telu. Usporavanjem procesa oksidacije, usporavate i propadanje ćelija, ali i sprečavate mnoge bolesti.

Kakve veze to ima sa holesterolom?

Holesterol se nakuplja u krvnim sudovima po istom principu kao proces oksidacije ćelija. Likopen svojim djelovanjem sprečava nakupljanje masnih naslaga, ali i “popravlja” već nastala oštećenja.

Pored toga, likopen ima višestruko dejstvo na zdravlje organizma. Ne samo da smanjuje rizik od više vrsta tumora, već štiti vid, snižava visok krvni pritisak, popravlja oštećenja nastala aterosklerozom, štiti kožu od štetnih uticaja sunca i pomaže kod problema sa prostatom.

Ne propusti trenutnu akciju 2+1 koja traje do isteka zaliha!

Ipak, količinu likopena potrebnu za ovaj “čistački proces” nije moguće uneti u organizam putem ishrane. Morali biste doslovno da pojedete kilograme i kilograme paradajza. Srećom, ovaj problem je rešiv uzimanjem likopena kao dopune ishrani u obliku kapsula.

GDE MOGU DA KUPIM TAKAV LIKOPEN?

Zbog njegovog velikog potencijala i ogromne popularnosti poslednjih godina, na tržištu je veliki broj likopenskih suplemenata neproverenog porekla i vrlo visoke cene.

Suplement prihvatljive cene, sa sastojcima odobrenim od strane Ministarstva zdravlja Republike Srbije možete kupiti ovde. Pored toga, ovaj suplement sadrži optimalnu dozu za snižavanje visokog holesterola.

Trenutno je u toku akcija 2+1, pa kupovinom dva pakovanja,treći dobijate potpuno BESPLATNO. Akcija traje do isteka zaliha, pa, uzimajući u obzir da je potražnja velika, preporučujemo da požurite s narudžbom.

Call Now Button