Evo kako da povećate nivo kiseonika u svojim ćelijama

Ovaj tekst namenjen je svima onima koji žele da povećaju nivo kiseonika u svojim ćelijama – bilo da ste nedavno preležali respiratornu infekciju, pušite dugi niz godina, bavite se sportom i želite da poboljšate kondiciju, imate neko drugo obolenje ili jednostavno često osećate da ste kratkog daha.

Ako se interesujete za tradicionalnu kinesku medicinu i suplemente na bazi gljiva, verovatno ste već čuli za kordiceps. Kordiceps se od davnina poštuje zbog svojih revitalizujućih blagodati protiv starenja. Ali, u poslednjih 30 godina, mnogi ljudi su se okrenuli ovoj jedinstvenoj gljivi zbog njene sposobnosti da otvori gornje disajne puteve i poveća apsorpciju kiseonika.

ŠTA JE KORDICEPS?

Cordyceps Sinensis je retka i jedinstvena gljiva, koja se često naziva egzotičnom lekovitom gljivom.

Kordiceps se veoma dugo koristi u tradicionalnoj kineskoj i tibetanskoj medicini kao pomoć u poboljšanju imuniteta, seksualnog nagona i fizičke snage, za smanjenje umora, kao i u lečenju bubrežnih i nekih drugih bolesti.

Studije pokazuju da kordiceps ima veliki potencijal i za mnoge druge stvari. Ima imunološki, antioksidativni, protivupalni, antitumorski, antimetastatski, antimikrobni, hipolipidemijski, hipoglikemijski, revitalizujući, neuroprotektivni i renoprotektivni efekat.

Postoji preko 400 vrsta kordicepsa. Najpoznatija, Cordyceps sinensis, se najčešće pronalazi u Nepalu, Tibetu i Butanu na nadmorskim visinama iznad 4.500 metara, na Himalajama.

ZBOG ČEGA JE KORDICEPS TAKO POPULARAN?

O popularnosti kordicepsa najbolje govori njegova tržišna cena koja ide do čak 9.000 dolara po kilogramu. Srećom, količine koje treba da unesemo u organizam da bi ostvarili brojne zdravstvene prednosti nisu tako velike.

Zbog toga je, kao suplement, kordiceps dostupan i nama, smrtnicima. Mnogi proizvođači suplemenata koriste ovo kao izgovor za visoku cenu suplemenata. Malo niže pročitajte kako da pronađete pravi suplement za sebe, po razumnoj ceni.

Ne propusti trenutnu akciju 3+1 koja traje do isteka zaliha!

Kordiceps sadrži sledeća vredna hemijska jedinjenja – kordicepin, adenozin i beta-glukan, 18 esencijalnih aminokiselina, vitamine E, B1, B2, B12, K, makro i mikroelemente (K, Zn, Pi, Na, Ga, Ca, Ni, Sr, Ti, Mg, Fe , Cu, Mn, Se, Al, Si, Cr, V i Zr), proteine, nukleozide (adenozin, uracil i adenin), sterole (izvor vitamina D), polisaharide i još ponešto.

Upravo je njegov sastav ono što ga čini jednim od najpotentnijih suplemenata koje možete uneti u svoje telo kako biste povećali unos kiseonika u svoje ćelije.

Preporuka uspešnih sportista

Kordiceps otvara disajne puteve i povećava apsorpciju kiseonika

Dokazano je da kordiceps poboljšava način na koji telo koristi kiseonik. Ovo rezultira brojnim drugim zdravstvenim poboljšanjima:

 • Jače kosti
 • Bolja funkcija mozga (bolje pamćenje, bolja koncentracija)
 • Smanjen rizik od razvoja demencije i Alzheimerove bolesti
 • Više energije
 • Zdraviji kardiovaskularni sistem
 • Bolja kondicija
 • Jači imuni sistem
 • Bolje raspoloženje
 • Više snage
 • Manje glavobolja
 • Manje stresa
 • Bolji san

Pored svega toga, kordiceps deluje i protiv starenja, ali donosi i druge zdravstvenih blagodati, kao što su:

 • Usporavanje starenja
 • Poboljšan libido kod muškaraca i žena
 • Antitumorski efekti na limfom, melanom i rak pluća
 • Ublažavanje simptoma dijabetesa tipa 2
 • Poboljšanje funkcije bubrega.
 • Normalizuje nivoe holesterola, triglicerida i stanja poput aritmije
 • Ima protivupalno dejstvo

POSTOJE LI NEŽELJENI EFEKTI UZIMANJA KORDICEPSA?

Sve dok nemate posebne alergije na plesni, nećete imati nuspojava od uzimanja kordicepsa. Kordiceps se univerzalno smatra vrlo zdravim i sigurnim.

KAKO SE UZIMA KORDICEPS?

Ekstrakt kordicepsa najčešće dolazi u obliku kapsula ili praha. Što se tiče vremena uzimanja, preporučujemo doziranje ujutro, uz doručak. Ne preporučuje se uzimanje pre spavanja, zbog njegovih energizujućih efekata.

GDE MOGU DA NABAVIM KORDICEPS?

Zbog njegove velike popularnosti, na tržištu je veliki broj suplemenata neproverenog porekla i ogromne cene. Suplement prihvatljive cene, odobren od strane Ministarstva zdravlja Republike Srbije možete nabaviti ovde. Pored toga, ovaj suplement sadrži još nekoliko sastojaka koji će vam doneti samo dobrobit.

Napominjemo da ovaj suplement sadrži i Reiši gljivu, koja je jedan od najbogatijih prirodnih izvora organskog germanijuma koji povećava raspoloživost kiseonika u ćelijama, kao i jak stimulator imuniteta.

Trenutno je u toku akcija 3+1, pa kupovinom tri mesečne doze, četvrtu dobijate potpuno BESPLATNO. Akcija traje do isteka zaliha, pa, uzimajući u obzir da je potražnja ogromna, preporučujemo da požurite s narudžbom.

Call Now Button